Hire me!

‘Indian classical music and dance are not just for entertainment – they are designed to elevate your consciousness.’ – Sadhguru

Bollywood dans choreografie door Madhawie

Wil jij graag een unieke danschoreografie aangeleerd krijgen? Heb jij binnenkort een bijzondere gelegenheid waar jij een Bollywood optreden wilt geven? Wil jij graag een ander verassen met een dansworkshop? Of wil jij graag danslessen? Dan ben je bij het juiste adres! Ik neem al je zorgen weg en zorg ervoor dat jij krijgt wat jij droomt. Hire me!

Wat ik jou met liefde aanbied:

– Een persoonlijk tijdspad. Op basis van jouw wensen wordt een persoonlijk tijdspad ontwikkeld met een planning waarin jij duidelijk ziet waar ik verantwoordelijk voor ben in jouw tijdspad!
– Flexibiliteit: Er kan worden afgesproken op korte termijn. Als choreograaf ben ik flexibel met het afspreken. Denk hierbij aan doordeweekse dagen, in het weekend, vroeg of laat. Alles is mogelijk! Maar dit geldt ook voor je ideeën, ik sta open voor alles en niets is gek.
– Special effects: Het gaat niet alleen om de dans maar ook de expressie en effecten. Om jouw choreografie zo exclusief mogelijk te maken ga ik je hierin begeleiden. Meer hierover volgt na de boeking.
– Geen extra kosten: Ik werk met all-in-one pakketten. Dit betekent dat jij een bedrag betaalt en dat is het. Geen zorgen voor bijkomende kosten. Er zijn verschillende all-in-one pakketten. Vraag naar de mogelijkheden.

Dans animatie

‘Everybody can dance, it’s the drive and passion that makes you a dancer.’

Dans optreden of workshop door Madhawie

Wil jij graag een dansoptreden of workshop van mij hebben op jouw event? Dat kan! Ook hierbij hanteer ik het all-in-one package principe. Ik hoor graag wat jouw wensen zijn om een prettige samenwerking aan te gaan. Mocht je wat voorbeelden van mijn werk willen zien, dan kun je op mijn website het kopje portfolio klikken. Natuurlijk kun je ook mijn YouTube Channel bekijken: www.youtube.com/c/madhawiedancevideos

Voor boekingen kun je mij bereiken door een mail te sturen naar [email protected]. Je kunt ook het onderstaand formulier invullen en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.