Voorwaarden en FAQ

Algemene voorwaarden

Gegevens
Madhawie Dance School
in Huis van de stad Rijswijk
Generaal Spoorlaan 2
2283 GM Rijswijk
in[email protected]

Communicatie
Ik ben bereikbaar via 06 30 77 44 27. Jij kunt mij gerust appen. Dit is tevens het eerste communicatiemiddel om de deelnemers te informeren. In het geval van annulering van de workshop / les of een andere bijzondere leswijziging op korte termijn, stuur ik een app of sms bericht. Als er vragen zijn dan kun jij ook altijd mailen naar [email protected].

Ben jij iets vergeten op locatie? Mail [email protected]. De administratie is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 09.00-13.00 uur en 13.30-17.30 uur via telefoonnummer: 06 4584 4971.

Cameratoezicht
Om de veiligheid van haar medewerkers, cursisten en bezoekers te garanderen, heeft de locatie Huis van de stad Rijswijk cameratoezicht.

Portretrecht en waarderingsonderzoek
Madhawie Dance School maakt regelmatig beeldmateriaal tijdens de danslessen en presentaties. Dit beeldmateriaal gebruikt Madhawie Dance School voor publiciteitsdoeleinden op de website, brochures e.d. Bij deelname van de dansworkshop wordt gevraagd of publicatie van het beeldmateriaal akkoord is. Indien bezwaar is, geef dit aan. Alle respect daarvoor. Dan wordt het beeldmateriaal niet gebruikt wordt voor publiciteitsdoeleinden. Daarnaast stuurt Madhawie Dance School u nog een waarderingsonderzoek tijdens / na een workshop (middels een mondelinge evaluatie of recensie).

Meest gestelde vragen (FAQ)

Hoe meld ik mij aan voor een dansworkshop?
Neem contact met mij op via 06 30 77 44 27 of mail naar [email protected].

Hoe en wanneer kan ik betalen?
Je krijgt alle informatie en details via Whatsapp. Deze details zijn ook persoonsgebonden. Voor aanvang van de dansworkshop ontvang jij per Whatsapp een betaalverzoek. Wanneer het bedrag is overgemaakt, kun jij deelnemen aan de lessen. Voor jou wordt een plekje gereserveerd tijdens de workshop. Let dus op: restitutie is niet mogelijk.

Hoe geef ik wijzigingen door?
Wijzigingen van je contactgegevens kun je doorgeven door een e-mail te sturen naar [email protected]. Het is belangrijk dat ik over de juiste contactgegevens beschik, zodat ik je een app/sms of e-mail kan sturen in het geval van workshops / lessen die niet doorgaan.

Kan ik korting krijgen bij Madhawie Dance School?
Madhawie Dance School is een jong, vrouwelijke ondernemer die graag familiekorting geeft en hiermee gezinnen stimuleert om (samen) te dansen.

Acties
Het komt weleens voor dat er acties zijn zoals: ‘Bring a friend day’ of tijdelijk een kortingstarief. Houd de social media kanalen in de gaten (volg en abonneer kosteloos) om op de hoogte te blijven hiervan!
Klik: YouTube | TikTok | Instagram | Facebook

Hoe blijf ik op de hoogte van alle activiteiten van Madhawie Dance School?
Het makkelijkste is het om te abonneren op mijn digitale nieuwsbrief. Schrijf hieronder in!

Daarnaast is Madhawie Dance School ook te vinden op FacebookInstagram, TikTokYouTube en Twitter.

Tips of suggesties
Madhawie Dance School staat altijd open voor feedback, heb je een tip of suggestie, dan hoor ik het graag! App naar 06 30 77 44 27 of mail gerust naar [email protected].