FAQ

Inschrijven & contact

Madhawie Dance School
in Huis van de stad Rijswijk
Generaal Spoorlaan 2
2283 GM Rijswijk
in[email protected]

Hulp nodig bij inschrijven? Of heb je een andere vraag?
Ik ben bereikbaar via 06 23 32 75 58. Jij kunt mij gerust appen. Ben jij iets vergeten op locatie? Mail [email protected]. De administratie is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 09.00-13.00 uur en 13.30-17.30 uur via telefoonnummer: 06 4584 4971.

Meest gestelde vragen:

Ik wil een proefles volgen, wat moet ik doen?
Je kan voor alle groepslessen deelnemen aan de georganiseerde proefles van € 5 of deelnemen aan een losse dansles € 10 (mits plek) klik hier.

Hoe schrijf ik in?
Klik hier om je direct in te schrijven voor de reguliere lessen. Heb je hulp nodig bij het inschrijven? Ik help je graag. Neem contact met mij op via 06 23 32 75 58 of mail naar [email protected].

Hoe geef ik wijzigingen door?
Wijzigingen van je contactgegevens kun je doorgeven door een e-mail te sturen naar [email protected]. Het is belangrijk dat ik over de juiste contactgegevens beschik, zodat ik je een app/sms of e-mail kan sturen in het geval van danslessen / presentaties die niet doorgaan.

Kan ik tussentijds uitschrijven voor een cursus?
Uitschrijvingen worden verwerkt conform de algemene voorwaarden, dat betekent dat verhuizing buiten de regio en een medische indicatie legitieme redenen zijn voor uitschrijving. Andere redenen van uitschrijving komen niet in aanmerking voor restitutie. Uitschrijven kan alleen schriftelijk door een Whatsapp/sms/e-mail te sturen naar 06 23 32 75 58[email protected]. Mondeling doorgeven is geen geldige uitschrijving.


Mijn kind vindt / ik vind de cursus niet leuk, wat nu?
Ik vind plezier in de les erg belangrijk. Ik raad je dus altijd aan om dit met mij (samen met je ouders) te bespreken. Wij kijken naar de redenen hiervoor. Vaak komt uit een goed gesprek al een oplossing. Daarnaast kijk ik ook graag samen met jou naar eventuele alternatieven en kan ik jou (mits plek) overplaatsen naar een andere tijdstip/groep.

Tarieven en kortingen

Kan ik korting krijgen bij Madhawie Dance School?
Madhawie Dance School is een jong, vrouwelijke ondernemer die graag familiekorting geeft en hiermee gezinnen stimuleert om (samen) te dansen.

Hoe werkt de familiekorting?
Madhawie Dance School hanteert familiekorting. Er geldt een korting van 15% op het lesgeld als twee of meer gezinsleden een jaarcursus volgen. Niet in combinatie met andere kortingsacties (of jaarcursus met €20 korting of 15% op het jaarcursus). Indien per blok betaald wordt, geldt een korting van 5%.

Acties
Het komt weleens voor dat er acties zijn zoals: ‘Bring a friend day’ of tijdelijk geen inschrijfkosten. Houd de social media kanalen in de gaten (volg en abonneer kosteloos) om op de hoogte te blijven hiervan!
Klik: YouTube | TikTok | Instagram | Facebook

Betalen

Hoe en wanneer kan ik betalen?
Als jij je hebt ingeschreven via deze site dan krijg jij daar z.s.m. een bevestiging van per Whatsapp. Voor aanvang van de cursus (in augustus/september), ontvang jij per Whatsapp een betaalverzoek. Wanneer het bedrag is overgemaakt, kun jij deelnemen aan de lessen. Let op: restitutie is niet mogelijk.

Ik schrijf later in het cursusjaar in, betaal ik dan het volledige cursusbedrag?
Vanaf het moment dat jij meedoet, betaal jij het bedrag van de lessen die jij volgt tot en met de einddatum van de cursus Bollywood Dans. Jij betaalt dus alleen vanaf het moment dat jij meedoet bij Madhawie Dance School!

Gemiste lessen

Hoe meld ik mij af voor een les?
Ben je ziek of verhinderd en kun je de les niet bijwonen? Meld je dan altijd af door een minimaal 24 uur van te voren een Whatsapp bericht te sturen naar Madhawie: 06 23 32 75 58. Lukt dit niet? Doe het alsnog z.s.m. waarbij je aangeeft wat de reden is.

Kan ik een les inhalen?
Inhalen is helaas niet mogelijk. Afwezig zijn is een eigen risico. Natuurlijk kun je altijd overleggen met de docent over de gemiste inhoud, zodat je thuis kunt oefenen. Bijvoorbeeld met een video van de vorige les. Bekijk het gehele lesrooster.

Overige voorwaarden

Waar vind ik de algemene voorwaarden van Madhawie Dance School?
Hier vind je de algemene voorwaarden van de groepslessen.

Hoe blijf ik op de hoogte van alle activiteiten van Madhawie Dance School?
Het makkelijkste is het om te abonneren op mijn digitale nieuwsbrief. Schrijf hieronder in!

Daarnaast is Madhawie Dance School ook te vinden op FacebookInstagram, TikTokYouTube en Twitter.

Tips of suggesties
Madhawie Dance School staat altijd open voor feedback, heb je een tip of suggestie, dan hoor ik het graag! App naar 06 23 32 75 58 of mail gerust naar [email protected].