Over mij

Namaste & hello beautiful soul ♥

Welkom en wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Charles Bridge - www.madhawie.nl

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Madhawie Bansidhar. Ik ben 30 jaar jong, happily married en ik probeer van elke dag een feestje te maken! Op mijn blog zul je alles lezen over mijn dans belevenissen, reis ervaringen en creativiteit.
Bekijk jij liever video’s (vlogs over het docentenleven of gewoon ‘a day in my life’?) Bekijk dan mijn TikTok kanaal. Als je via TikTok hier bent, dankjewel voor je bijdrage aan 45.000+ volgers!

Pedagoog en docent
Met plezier en tevredenheid ben ik afgestudeerd als pedagoog en docent pedagogiek. Als docent Sociaal Werk geef ik les aan studenten die 18+ zijn op het MBO. Ik ben mentor en geef les aan diverse klassen om mijn studenten op te leiden tot Sociaal Werkers. Dit doe ik met véél plezier, want geen dag is hetzelfde!

Drie favoriete bezigheden
Indiase Dans
Uiteraard heb ik ook hobby’s waar ik elke dag wel bezig mee ben en wat mij onwijs veel energie geeft! Waar ik namelijk niet zonder kan is: dansen & acteren. Ik heb een Indiase Klassieke dansachtergrond: Bharat Natyam. Ook heb ik me altijd vrij gevoeld in het dansen van Bollywood liederen. Indian Semi-Classical dance style is mijn favoriet, omdat je van beide danswerelden een unieke fusion kan maken en creatief kan zijn erin. Daarom ben ik in 2016 gestart met mijn YouTube channel: Madhawie Dance School. Dit doet ik vooral omdat dansen mij een goed gevoel geeft en ik graag positieve energie deel met anderen. Deze hobby is uitgegroeid tot werk en dienst die ik lever voor anderen, namelijk: choreografieën verzorgen voor events. Ik heb veel inspiratie kunnen opdoen van andere dansers en hoop ook weer anderen te kunnen inspireren met mijn dans video’s. Ik maak voornamelijk korte video’s (van ongeveer 1 minuut), zodat de aandacht van de kijker van begin tot en met het eind erbij blijft. Dit doe ik uiteraard ook actief op TikTok. Ik ben trots op mijn dansschool waar ik Indiase filmdans leer aan alle leeftijden in Rijswijk! Klik hier om meer te lezen over mijn liefde voor Bollywood dans.

Reizen en bloggen
Wat ik ook graag doe, is de wereld ontdekken door veel te reizen. Tijd is kostbaar en de wereld is bijzonder. Daarom zeg ik altijd: ‘Geld komt en gaat maar je tijd kun je niet meer terugkrijgen.’ Ja, het kost geld om te reizen maar het verrijkt je, verandert je kijk op de wereld en hoe mensen leven en zoveel meer. Vandaar dat ik zoveel mogelijk wil zien, doen, delen en leven en laten leven! Omdat ik graag deel met anderen, ben ik ook een local guide bij Google. Regelmatig schrijf ik recensies en plaats ik foto’s voor Google om mensen zoals jou te informeren over eettentjes, speciale plaatsen en meer.

Creativiteit
Verder is tekenen/ontwerpen ook iets wat mij altijd al aangetrokken heeft en begon het dus allemaal in 2013 bij Shakti Design. Mooi designwerk hoeft niet duur te zijn! Check de website voor meer info!
Tot slot houd ik van positiviteit, quotes, relaxen en dus… bullet journalling
Ik heb een vrolijke notitieboekje en het is voor mij een manier om alles wat ik opschrijf, kwijt te kunnen in mijn ‘Bullet Journal.’ Al mijn to-do lists, inspiratielijsten, afspraken, waar ik dankbaar voor ben en nog veel meer staan erin. Het is netjes en georganiseerd en ik kan alles makkelijk terug vinden! Omdat ik actief ben en houd van veel ondernemen is het ook handig om alles te plannen, daarbij komt het bujo erg goed van pas. Meer hierover binnenkort op mijn blog!

दिल से, प्यार से 
Vanuit mijn hart, met liefde,
Madhawie Bansidhar