Travel & food hotspots

Mijn passie voor reizen is enorm groot! Reizen kost geld maar ik geloof erin dat je rijker wordt door nieuwe prikkels, geuren, kleuren, smaken en culturele activiteiten te ervaren in een andere omgeving. Dit kan zijn in je eigen land of juist avonturen aan te gaan op plekken waar je nooit eerder bent geweest!

Als Local Guide bij Google schrijf ik regelmatig recensies. Met meer dan 120.000 weergaven op mijn (150) recensies probeer ik anderen zo goed mogelijk te informeren over diverse hotspots in zowel het binnen,- als buitenland. Bijzonder is dat ik meer dan 12 miljoen weergaven hebt op mijn (1400 foto’s). Hierdoor weet ik dat ik wat kan betekenen voor mijn medemens. Het voelt goed om te weten dat – mede dankzij mijn ervaringen en kritische blik – een ander antwoord krijgt op zijn of haar vraag en sneller een besluit kan nemen.

Op deze pagina zul je mijn ervaringen lezen tijdens mijn bezoeken op vakantie. Ik heb voor jou ‘de hotspots’ van mijn bezochte plaats eruit gehaald. Natuurlijk heb ik ook foto’s genomen tijdens mijn reis. Hiermee laat ik jou zien wat er zo leuk of bijzonder aan de hotspot is. Geniet ervan!

Klik hier om mijn meest recente blog over Dublin in Ierland te bekijken met de bijbehorende Travel Hotspots!

Happy holidays beautiful soul ♥