Nederland,  Oss,  Travel & Food Hotspots

Burgerbar Ome Toon

Burgerbar Ome Toon

Wij liepen door het centrum en we zagen een straat met allerlei eettentjes. Wij besloten erlangs te lopen en merkte op dat er een gezellige sfeer hing in het centrum van Oss! Tussendoor nog snel een foto genomen als herinnering voor later. Vervolgens vielen onze ogen op een op een prachtig plekje in het restaurant ‘Burgerbar Ome Toon’. Binnen maar toch buiten, want de grote ramen waren volledig open. Alles zag er nieuw en modern uit en we vroegen welke vegetarische mogelijkheden er waren bij de Burgerbar Ome Toon. Gelukkig kregen we een menukaart waarbij we wel een aantal opties zagen!

Borrelhapje en extra side

Wij hadden het broodplankje met twee dipjes gekozen. Je krijgt dan borrelbrood met kruidenboter en aioli. Toen wij het kregen zat er nog een dipje bij, namelijk tomaten aioli. Het brood was vers en dit merkten we aan de structuur. Je proefde het brood en zaden ook goed. De dipjes waren ook vers en goed op smaak (hele goede combinaties)! Dit gerecht was €6.
Daarnaast hadden wij ook als extra side zoete aardappelfriet genomen. Dit kwam met mayonaise. Het was knapperig en goed gezout. Je krijgt wel veel voor je geld, want toen we het samen aten, kregen wij het bijna niet op! Voor dit gerecht betaal je €3!
We hadden nog wat drankjes besteld en deze kwamen ook snel aan. De service was goed, het bedienend personeel was klantvriendelijk en dachten goed mee met ons. Ondanks het een burgertent is, hebben ze wel wat vegetarische opties. Wij kozen voor de borrelhapjes maar er zijn mogelijkheden en dat is fijn!

Natuurgebied in Oss

Als je houdt van wandelen en je bent in Oss, dan raad ik natuurgebied Maashorst absoluut aan! Vanaf het centrum van Oss is het ongeveer een kwartier rijden naar Maashorst.
Parkeren is gratis en je kunt informatie krijgen over de verschillende routes bij de receptie. Je kunt zowel te voet als op de fiets, paard, mountainbike of hoe jij wellicht in gedachten hebt een bijzondere tocht doen door het prachtig gebied! Wij hebben het ruig landschap en veelzijdige natuur te voet kunnen ontdekken en hebben enorm genoten! Good for the soul and healthy for the body! Website: https://www.bezoekdemaashorst.nl/

Snel in Den Bosch of Nijmegen

Wil jij vanaf Oss naar een andere stad toe om daar te wandelen? Dat kan! Den Bosch is maximaal een half uur rijden vanaf Oss. Het ligt ten westen van Nederland. Wil je vanaf Oss naar Nijmegen? Dan kan dat ook. Je doet hier wat langer dan een half uur over en gaat richting het oosten van Nederland. Altijd dus leuk om nog een stad te pakken! Wij besloten vanaf Oss naar Den Bosch te rijden, omdat we lekker een andere stad in wilde. Daarnaast lag het ook op de route onderweg naar huis, dubbel voordeel dus! Wil jij weten wat je kunt doen in Den Bosch? Klik hier voor mijn blog!

Mijn tips voor jou

Tip 1). Fiets en/of loop vooral veel in Oss, je geniet dan meer van de natuurgebieden en de rustige stad!
Tip 2). Zin om te overnachten? Wij verbleven in 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Oss. Lees mijn recensie met foto’s op Google Maps.
Tip 3). Wil jij echte Italiaans ijs eten in het centrum van Oss? Lees dan mijn blog over IJssalon Venezia.
Tip 4). Wil jij €20,- korting krijgen na het eten in een restaurant? Dat kan! Ik geef jou een vriendenkorting. Lees hier hoe je jouw korting kunt claimen.

Ben jij benieuwd naar andere hotspots in Nederland? Klik dan hier
Laat in de reacties weten wat je van mijn blog vond. Veel liefs ♥ Madhawie

Eén reactie

 • Merly

  Hai Madhawie,

  Ik ben Merly, 25 en woon dichtbij dit stadje. Ik kreeg deze blog van een vriend opgestuurd, en wat is het leuk om zo te lezen over mijn stad. Weinig mensen komen hier, en het is fijn om erover te lezen, het voelt als een soort waardering. Ik vind het echt leuk om jouw blogartikelen te lezen, je schrijfstijl is ook zo leuk!

  Heb je ook de kerk bezocht in Oss? Tot snel hopelijk

  Love and greetings,

  Merly

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *