Praag,  Travel & Food Hotspots,  Tsjechië

Café Louvre

Lunchen bij Café Louvre

Als je met vier ladies bent en ze houden alle vier van zoetigheid inclusief jij zelf, dan ga je graag naar een café waar ze die lekkers aanbieden als lunch! Een familielid had ons aangeraden om voor een heerlijke lunch naar Café Louvre te kunnen gaan. Wij zijn dus vanaf de oude stad gelopen naar het café. Dit duurde ongeveer tien minuten. Eenmaal aangekomen bij Café Louvre zagen we dat het chique, netjes en sfeervol eruitzag: we were exited to eat some sweets as a lunch!

Desserts

Toen wij een gezellig tafel kregen aangewezen in het midden, namen wij plaats. Eindelijk even lekker zitten en bijkomen van al het moois dat we geobserveerd hadden in de oude stad van Praag! We kregen een menukaart en gingen direct op zoek naar desserts (ja, dat deden we echt). Ik zag op de menukaart verse wafels met slagroom en aardbeien staan en ik was direct verkocht! Hierbij nam ik lekker een citroen theetje.
Mijn nichtjes namen andere warme dranken, zoals cappuccino, koffie en dergelijke. Zie hier de mogelijkheden van de dranken die ze aanbieden.

Zeer smakelijk

Toen de desserts aankwamen zag het er goed uit. Ze besteden goed de aandacht en tijd aan opmaak bij Café Louvre. De wafel leek vers te zijn, want ik kon er goed in snijden en het was lekker zacht en warm. Om samen met een beetje slagroom en aardbeien de wafel te eten was een cadeautje! Achteraf had ik nog wel honger dus bedacht ik een lekkere salade op te zoeken op de menukaart. Ik had een kleine arugulasalade met cherrytomaatjes en parmezaanse kaas erbij besteld. Dit was een prima portie. Als je houdt van rucola dan geniet je van deze salade en is het een aanrader als bijgerecht! Zie hieronder een aantal foto’s van de gerechten.

Voor herhaling vatbaar!

Wij hebben allemaal genoten van de gerechten. Ze waren goed op smaak en de porties waren precies goed. Mocht ik zelf weer naar Praag gaan, dan staat Café Louvre zeker weer op mijn lijstje om hier een bezoekje aan te brengen!

Kosten

Verse wafels met slagroom en aardbeien: 105 Tsjechische Kronen (€4,66)
Kleine Arugulasalade: 79 Tsjechische Kronen (€3,50)
Losse thee diverse smaken: 55 Tsjechische Kronen (€2,44)

Koers: 23 Tsjechische Kronen = €1

Wil jij meer Travel blogs van mij lezen? Of juist informatie en handige kortingen over Food hotspots?
Klik dan hier

Bedankt voor het lezen en laat een reactie achter, dat zou leuk zijn!
Veel liefs ♥ Madhawie

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *