Nederland,  Oss,  Travel & Food Hotspots

IJssalon Venezia

IJssalon Venezia

Wat doe je als je zin hebt in ijs? Juist, je gaat naar een ijssalon toe! Deze kun je googelen of kom je tegen in het centrum. Een gelukje voor ons, want midden in het centrum zagen we IJssalon Venezia staan!

Dit ijssalon is van familie de Marco en maakt al drie generaties ijs. Op de website van dit ijssalon wordt verteld dat ze de beste ingrediënten voor het vers ijs gebruiken. Hiermee wordt bedoeld dat ze recepten toepassen die overgaan van vader op zoon op kleinzoon, en dat met heel veel liefde bij IJssalon Venezia!

Wij wilde dit uiteraard uitproberen en we hadden ook gewoon zin in ijs op de zomerse dag! Wij hadden pistache en kokos als smaken. Deze waren lekker, want de smaken konden we goed (her)kennen. Tegelijkertijd waren de ijsjes wel aan de (iets te) zoete kant. Ben jij dus echt een zoetekauw, dan is dit paradijs

Centrum van Oss

Oss is een compact centrum met een straal van 300 meter. Het voelde alsof we in een modern dorp waren. Knus maar alles wat je nodig hebt is aanwezig! Het centrum organiseert ook culturele activiteiten, heeft elk jaar een kermis, festivals etc. Het heeft dus een sterke regiofunctie en dit maakt het centrum ook levendig!
Wij hebben ervaren dat de inwoners van Oss zeer vriendelijk zijn. Er wordt goed gecommuniceerd met je en gelachen wordt er zeker!

Mijn tips voor jou

Tip 1). Fiets en/of loop vooral veel in Oss, je geniet dan meer van de natuurgebieden en de rustige stad!
Tip 2). Zin om te overnachten? Wij verbleven in 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Oss. Lees mijn recensie met foto’s op Google Maps.
Tip 3). Wil jij heerlijke borrelhapjes nuttigen in het centrum van Oss? Lees dan mijn blog over Burgerbar Ome Toon
Tip 4). Wil jij €20,- korting krijgen na het eten in een restaurant? Dat kan! Ik geef jou een vriendenkorting. Lees hier hoe je jouw korting kunt claimen.

Ben jij benieuwd naar andere hotspots in Nederland? Klik dan hier
Laat in de reacties weten wat je van mijn blog vond. Veel liefs ♥ Madhawie

4 reacties

 • Luceta

  Hey Madhawie!

  Ik ben woonachtig in Oss, en wat leuk dat je hierover schrijft. De kids hadden zin in een ijsje, en ik wou graag een nieuw plekje uitproberen… maar natuurlijk wil ik wel een zekerheid dat het een valide plek was.
  Ik ben snel jouw blogartikel tegengekomen, en ben met de kids (+ mijn man) gefietst naar dit plekje! En je hebt inderdaad echt IJssalon Venezia beschreven zoals het is: echt voor zoetekauwen en lekkere smaken!

  Ik hoop meer van je te lezen, kom vaker in Oss! Ik heb je op Instagram een DM gestuurd. 🙂 Mijn kinderen volgen je ook op TikTok!

  Liefs,

  Luceta

  • Madhawie

   Dag Luceta, wat leuk dat jij mijn blog gevonden hebt en woonachtig bent in Oss! Geweldig dat je fietsend bent gegaan naar het centrum van Oss, met je familie! Ook heel fijn om te lezen dat je hebt genoten van de ijsjes. Ik ga direct op Instagram kijken. Dankjewel voor je terugkoppeling en enthousiast berichtje. Wellicht dat je de andere blog (eettentje in Oss centrum) ook leuk zult vinden. Tot gauw! Liefs, Madhawie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *