Den Bosch,  Nederland,  Travel & Food Hotspots

Lunchen in Den Bosch: Barzza

Lunchen in Den Bosch bij Barzza

Den Bosch is een van mijn favoriete steden om naartoe te gaan en te wandelen! Het centrum is cultuurhistorisch, heeft veel winkels, een open groot plein met leuke tentjes en ik vind het altijd sfeervol! Mijn man en ik wilden ergens lekker lunchen maar hadden zin in diverse soorten, kleine hapjes. Waar denk je dan aan? Juist, tapas! Via TheFork zijn wij terecht gekomen bij Barzza. We hadden direct recensies opgezocht en de website bekeken. Daar staat dat de tapas vers bereid wordt door de gepassioneerde kok uit Barcelona. Er zijn ook vegetarische opties en het is goed gelegen, midden in het centrum. Wij besloten dus te lunchen in Den Bosch bij Barzza!

Opties: onbeperkt of à la carte

Barzza bestaat sinds 2007. Dit restaurant wil jou graag laten geloven dat je in Barcelona bent! Ze zijn dagelijks open tot 00.00 uur, dus goed voor elk moment op de dag! Je kunt kiezen voor onbeperkt tapas (incl. nagerechten) of à la carte. De kosten hiervan zijn di. t/m do. €29,50 en vrij. t/m zo. (en feestdagen) € 32,50. Kinderen krijgen uiteraard korting!

Wij hadden de volgende gerechten besteld:

  • Kaas spinazie kroketjes €3,50
  • Patatas bravas €4,50
  • Tortilla chips €4,75
  • Gegratineerde geitenkaas €4,50
  • Groene asperges €3,50

Ervaring bij Barzza

Wij waren heel blij met de gekozen gerechten! Wij hebben namelijk ontzettend lekker gegeten. De ervaring die wij hebben bij Barzza is dat het net wat meer culinair is dan een doorsnee tapas restaurant. Wij hebben gemerkt dat er aandacht was voor de opmaak van het gerecht. Daarnaast klopten alle smaken van zowel de gerechten als de dipjes. Het was meer dan wij verwacht hadden! Verder een prettige en sfeervolle ambiance. Dit komt omdat het knus is (zowel binnen als buiten). Op het terras kun je echt genieten van het (Barcelona) weer ;). Wij zaten wel net voor een deur van een studentenappartement en had net geregend. Dat was dus even aanpassen, maar het personeel was vriendelijk en hielp goed!

Zuiderpark Den Bosch

Als je eenmaal in Den Bosch bent, graag wilt genieten van het mooi weer en wilt relaxen, dan is het Zuiderpark een uitkomst voor jou! Dit is het meest bekende park in Den Bosch. Ik kwam hier terecht via het internet. Ik zag dat er nog geen plaats aangemaakt was op Google, dus ik heb het direct aangemaakt voor een ieder die dit park wil ontdekken! Klik hier om te navigeren naar Zuiderpark Den Bosch.

Waarom ik Zuiderpark Den Bosch één van de fijnste parken vind:
– Er is genoeg ruimte voor sport, spel of een gezellige picknick (10 hectaren)
– Er is een goede verbinding naar de Bossche binnenstad
– Noorden van het park: stadswallen. Na oversteken kom je in de Casinotuin (de tuin van vrede en vrijheid)
– Zuiden van het park: ruime speeltuin
– Het park bestaat al sinds juni 1958 en wordt goed onderhouden. Dit is goed te zien aan het gemaaide gras, grote open veld en frisse lucht!
– Wij hadden geparkeerd in de Sint Jan parkeergarage. Dit is in het hart van Den Bosch. Je loopt in vijf minuten naar het parkje. €2,40 per 60 minuten.

Mijn tips voor jou

Tip 1). Wil jij je vriend of vriendin verrassen door op een modern, romantisch en gezellige plek te dineren in Den Bosch? Dan mag je dit restaurant zeker niet overslaan!
Tip 2). Wil jij net zoals ik, ook bij Barzza lunchen en Yums (punten) sparen om uiteindelijk gratis of met een flinke korting te dineren? Reserveer dan via de app TheFork. Meer informatie lees je hier.
Tip 3). Wil jij €20,- korting krijgen na het eten in een restaurant? Dat kan! Ik geef jou een vriendenkorting. Lees hier hoe je jouw korting kunt claimen.

Ben jij benieuwd naar andere hotspots in Nederland? Klik dan hier
Laat in de reacties weten wat je van mijn blog vond. Veel liefs ♥ Madhawie

Eindbeoordeling Barzza

Waardering: 4 uit 5.

Door recensent Madhawie als Local Guide bij Google

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *